Menü Bezárás

A bálna tud úszni

Mi a különbség a belpesti liberális, meg a bálna között? A bálna biztosan tud úszni, ellenben ha behajítasz egy vízzel feltöltött medencébe egy belpesti liberálist, könnyen kiderülhet, hogy nem tud úszni!

Hosszú Katinkát bálnázó büdös bunkók!

Mozgássérültként egyáltalán nem újdonság számomra, hogy büdös bunkók vagytok! Gyakran élek át hasonló alázást, mint amit Hosszú Katinka a közelmúltban kapott, mégsem sajnáltatni szeretném magam, hanem inkább érzékeltetni, hogy ti ilyenek vagytok! Politikai hovatartozás alapján ítéltek meg embereket, megpróbáljátok mindig elérni, hogy az ember szégyellje magát… Vagy azért, mert a Fideszre szavazott vagy azért, mert mozgássérült vagy azért, mert gyereket vár esetleg mindhárom egyszerre.. Ezért éltek  társkereső oldalakon, ezért néztek állandóan pornót, ezért maszturbáltok webkamerába és külditek el az aktus végeredményét a nektek tetsző lányoknak! Normális emberek számára olyan szinten vagytok büdös bunkó sutyerákok, hogy az már elviselhetetlen! Esetleg kérdezzétek meg édesanyátokat két Katinka-alázás között, hogy vajon anya bálna voltál-e 8 hónapos terhesen?! Kíváncsi lennék, kaptok-e ezért büdös nagy pofont!

Tudom, ti minden megalázó beszóláson jót röhögtök, mert nektek az a poén, hogy embereket aláztok és gyűlölködtök! Alázzátok Nick Vujcicot, mert se keze se lába…. Ennek ellenére a csávó összehozott magának 4 gyereket, egy boldog családot és minden nap amikor levegőt vesz, bizonyítja, hogy kezek és lábak nélkül is lehet teljes életet élni. Alázzátok Weisz Fannit, mert siketként, Áder János köztársasági elnöki ciklusában rendszeresen jeltolmácskodott Áder elnök úr mellett! Ennek ellenére Fanni is bizonyítja, hogy hallás nélkül is lehet teljes életet élni! Alázzátok, BÁLNÁZZÁTOK Hosszú Katinkát, mert babát vár, pedig ő másfél évtized alatt bebizonyította, hogy a legcsodálatosabb magyar sportolók egyike! Ti annak a munkának a tizedét sem vagytok hajlandók elvégezni, amit ő aktív sportolói éveiben naponta elvégzett!

Nem szexeltek Fideszessel és minden társkereső ismerkedést azzal kezdtek, hogy kire szavaztam tavaly áprilisban és miért ott dolgozom, ahol! Legyen egyszer és mindenkorra világos; Nem én gyűlölködöm! Nem Hosszú Katinka, Weisz Fanni vagy Nick Vujcic gyűlölködik, HANEM TI!!! Ti, akik bálnáztok, politikai alapon válogattok és előbb vagytok toleránsak egy Pride-on, nyilvánosan maszturbálóval szemben, mintsem toleránsak legyetek a fogyatékkal élővel! Ezért vagyunk mi két külön világ, és ezért szégyellem magam helyettetek is! Próbáljátok meg ti is szégyellni magatokat aztán kérjetek bocsánatot mindenkitől, akit mondjuk 2020 szilvesztere óta aláztok folyamatosan! Mert amúgy tudjátok, mi a különbség köztetek, meg egy bálna között? A bálna biztosan tud úszni, ellenben ha közületek bárkit behajítanék egy vízzel teljesen feltöltött, 50 méteres versenymedencébe, hamar kiderülhet, hogy hiába magát felsőbbrendűnek gondoló belpesti liberális, úszni mégsem tud!

Ezen gondolkodjatok el, ha még képések vagytok ilyenre egyáltalán!
Facebook hozzászólások

5759 olvasónk látta