Menü Bezárás

Baloldali agyagégetés

Emlékszem kora kamaszkorom technika óráira a Pető Intézet Villányí úti épületének alagsorában, Bánkuti István szobrászművész tanár úr vezetésével… Külön szerettem télen azokat az órákat, amikor agyagból elkészült egy alkotás, majd azokat berakta a jó meleg kemencébe. Télen ilyen alkalmakkor különösen jó meleg volt az alagsori tanteremben.

Messziről kezdtem, mert ez jutott eszembe az elmúlt hetekben balról érkező, pedofíliával összefüggő hírek kapcsán! Külön kis cuki fejlemény, amivel az egész hírcunami kezdődött; Gyermekvédelmi tüntetés a Hősök terén a bevallottan homoszexuális Osváth Zsolt és a kegyelmi ügyön látványosan felháborodó Pottyondy Edina szervezésében. A lemondások ez utóbbi ügyben megtörténtek, majd következtek azok a fejlemények, amelyek pont úgy fognak ráégni a baloldalra, mint az elelktromos kemencében kiégetett, agyagból készülő alkotások az alagsori tanteremben. S ahogyan egyébként 18 évvel ezelőtt az őszödi beszéd.

Kezdésnek itt van az újbudai poedofilbotrány, mellyel összefüggésben a II. és a XI. kerület DK-s polgármestere is hallgat, mint hal a szatyorban, Nyíltan egyikük sem ítélte el a történteket, sőt mintha aannak sem éreznék szükségét, hogy lépjenek valamit az ügyben. Például a II. kerületi Szivárvány Óvoda jelenlegi vezetőjét és annak elyettesét fel kellene függeszteni! Jelen cikk írásának pillanatáig nem értesültem arról, hogy ez megtörtént volna, pedig elvileg tegnap volt egy rendkívüli testületi ülés az ügyben. A XI. kerületben László Imre sem érzi feladatának, hogy kirúgja állásából az újbudai pedofil édesanyját, aki a jelek szerint apolitikai kapcsolatait felhasználva falazott a fiának.

Aztán itt van Osváth Zsolt ügye, aki nem is olyan régen heherészve ismerte el egy videós posztjában, hogy szextingelt már kiskorú fiúval, akitől a nemi szervéről kért fotókat… VV Zsolti 24 évesen, 2016-ban költözött be a Való Világ 8. kiadásának villájába, a botrányt kiváltó eset valamikor 2022-ben, 30 éves korában történhetett, lehet, hogy az akkori választási kampány kellős közepén! Nos, ezzel kapcsolatban is mély csend uralkodik odaát. Pottyondy Edina nem érzi szükségét gyermekvédelmi tüntetés szervezni, nem túr bele hónaljig az ügybe azt taglalva, hogy mondjuk a ZsowTime (bocs, nincs türelmem utánanézni, hogy írják helyesen) stúdiójának takarítónője is tudott vagy nem tudott vagy egyáltalán mit tudott Zsoltika beteges hajlamairól.

Gyurcsány Ferenc is csak Orbán Viktort pedofilozza, neki sincs egy elítélő szava sem az amlített, a közelmúltban kipattant botrányokról, cserébe viszont tudjuk róla, hogy az elmúlt egy évben végképp bebizonyította, hogy képes minden létező morális gátat átlépni, s ezzel a moden kori magyar politikatörténet legerkölcstelenebb alakjává züllött. Kezdve onnan, ahogy egy tavalyi parlamenti ülésen Ráczné Földi Judittal viselkedett, egészen addig bezárólag, hogy a politikai közösségére ráégő pedofilbotrányok árnyékában pedofilozza a hivatalban lévő magyar miniszterelnököt. Ez az egész csomag pont úgy fog ráégni Gyurcsány Ferencre és a baloldali holdudvarra, miképpen az agyagedény ég ki az elektoromos kemencében. Nekün tényleg hányingerünk van Gyurcsány Ferenctől! Hányingerünk van attól a kettős mércétől is, ami ezt az ügycsomagot is uralja. Viszont ha volt haszna Novák Katalin és Varga Judit lemondásának, akkor mindenképpen az, hogy egyre világosabban látni véljük, kik, miféle amorális alakok szeretnék a pedofíliát a szőnyeg alá söpörni.

Facebook hozzászólások

3666 olvasónk látta