Menü Bezárás

Budai Lóránt vastag arcbőre…

…vagy csak rajta kívül nincs ember, aki ezek közé beállna

Jövő vasárnap Jászberény polgármestert választ! A Fidesz Dr. Besenyi Orsolyát, a helyi kórház köztiszteletben álló doktornőjét indítja a polgármesteri székért. Ha belegondolunk, ez a húzás 2020 januárjában, Győrben is bejött, hiszen akkor az úgyszintén óriási helyi népszerűségnek örvendő, munkáját jelenleg is közmegelégedésre végző Dr. Dézsi Csaba András, a Petz Aladár oktatókórház kardiológus főorvosa tükörsima győzelmet aratott a helyi szoci potentát felett, akinek a nevét nem jegyeztem meg… Csak ennyire jelentéktelenedett el az MSZP. Na, de a lényeg, hogy számomra úgy tűnik, hogy Besenyi doktornő indítása kiváló döntés volt a Fidesz részéről.

Az egymással összevesző baloldalt viszont nem értem, bár nem is kell nekem mindent érteni. Budai Lóránt, aki már 2019-ben is indult, 3 év alatt politikailag lehetetlen helyzetbe hozta magát és azt az álfüggetlen egyesületet, amely most is őt indítja. Az elmúlt három év Jászberény képviselő testületének életében maga volt a pokol, legalábbis annak alapján, amilyen hírek ide Pécsre, a déli végekre eljutottak hozzám! Csak a szokásos balliberális ügymenet; egymással veszekedés. Ebből pedig az jön le, hogy a Budai Lórántot jelölő szervezet tagjai egymást jobban utálják, mint a Fideszt. Ilyen körülmények között elvállalni egy polgármesterjelöltséget Budai részéről pofátlanság és az emberek hülyének nézése szerintem, de az is lehet, hogy rajta kívül ember nincs, aki ezt a brancsot a nyakába venné 2024 októberéig.

Ha a nyomokban is alig létező Jobbikot eddig képviselő Budai Lóránt arcán nem lenne olyan vastag a bőr, hogy ismét a Jászberényiek bizalmát merészelje kérni, akkor maga helyett ajánlott volna mást a Balogh Bélától Verseginé Utasi Erzsébetig terjedő balliberális képviselőjelölti listáról polgármesterjelöltnek. De hát a narrátor is azt mondta a maga mély basszus hangján, hogy nem így lett, nem ajánlott, így viszont személy szerint kizártnak tartom, hogy a jászberényi lakosoktól kapna még egy esélyt! Ellenkező esetben nagy lenne a baj a helyiek fejében!

Mert van egy okos, értelmes, hosszútávú tervvel rendelkező Fideszes polgármesterjelölt Besenyi Orsolya doktornő személyében, aki nem mellesleg képes emberi hangnemben kommunikálni a helyiekkel! Úgyhogy nagy tisztelettel kérem, hogy jövő vasárnap Jászberény lakossága szíveskedjen támogatni szavazatával Dr. Besenyi Orsolyát!

Hajrá, doktornő!

Facebook hozzászólások

4147 olvasónk látta