Menü Bezárás

Dicstelen vég

Jakab Péter a tökéletes példája annak, hogy mi lesz akkor, ha a saját kis önző, gusztustalan politikai érdekeidet az évek alatt szépen felépített családod elé helyezed, politikai érdekből tönkreteszed a családodat! Ugyanez a sors vár Magyar Péterre is!

Minden ott kezdődött, hogy Vona Gábor a 2014-es választás után rájött, hogy jobboldali pártként a Jobbik megszűnt létezni. Vona rájött, hogy a jobboldalon a Jobbiknak nincs jövője, ezért a G-napot is kihasználva balra kezdte el terelgetni a pártot. Ez 2018-ban egy látványos vereségbe torkollott, Vona lemondott, háttérbe vonult, érkezett a Jakab Peti. Az ő gyönyörű feleségével és három közös gyerekkel. 2018 után, innen kezdődött a lejtmenet. Még akkor is, ha a felszínen Petinek még nagy volt a szája, kis túlzással zsákszámra hurcolta a krumplit a Parlamentbe, beszólogatott újságíróknak és így tovább. Onnantól, hogy 2021-ben becsoszogott Enikő a képbe a jellegzetes mamuszával, Jakab Péter számára még meredekebbé vált a lefelé vezető lejtő. Kiderült, hogy a budapesti tartózkodását szolgálni hívatott, a parlament hivatala által fizetett lakásban alig tartózkodott, ellenben a titkárnője lakását rendszeresen látogatta. Elvileg dolgoztak, a gyakorlatban azonban valószínűleg más is történt.

Másnak is történnie kellett, különben nem vált volna el a feleségétől. Bár 2021 adventjén még úgy tűnt, minden rendben van, hiszen készült egy közös fotó a családdal! Amikor kiderült, hogy Péter Enikővel csalja a feleségét, egyszer még leültek öten az adventi koszorú mellé, ahol mindenki mosolygott az elkészült képen! De azóta már tudjuk, hogy az exfeleség részéről ez a vonatsínre kötözött ember mosolya volt, amiről tudjuk, hogy nem teljesen őszinte! Jakab az áprilisi választásra már Enikővel ment el szavazni, akkor még a Jobbik elnökekét. Aztán aznap este bekapták az újabb pofont, utána jött a Nép Pártján Mozgalom, amely most nekiállt az ajánlásgyűjtésnek az EP-választásra.

Ott viszont már nem fog elindulni. Nem sikerült 20 ezer támogató ajánlást összeszedni. Jakab Péter itthon marad! Enikővel egy lakásban. Romantikusan hangzik, de Peti ennél sokkal többet akart. Nyilván Brüsszelbe is krumplit vinni, magyarországi éhezőkről panaszkodni. Nem fog sikerülni. Marad a Peti itthon az Enikővel meg egy tönkretett Jakab-család romjaival. A másik Messiás is ezen az úton halad. Van három gyerek, egy gyönyörű és okos feleség miniszteri poszttal az önéletrajzában… Más normális, elmebetegség jeleit nem mutató férj ilyen családra büszke és boldogan segít az asszonynak, ahol tud. A Magyar Peti nem ilyen!

Ő bosszúálló, karrierista, nárcisztikus, bántalmazó és most legújabban öngyilkosságot színlelő alak! Felesleges ez utóbbit például tagadni, jegyzőkönyv van róla az OMSZ-nél. Magyar Péter és Jakab Péter között sok egyéb mellett MOST MÉG annyi a különbség, hogy előbbinek valószínűleg még megvan a 20 ezer érvényes ajánlás. De az a szomorú hírem van, hogy ő is ki fog kapni Orbántól. Elnézve a tényt, hogy a Fidesz 13 nap alatt 500 ezer ajánlást gyűjtött össze, miközben például a DK csak 60 ezret, nem nehéz megjósolni, hogy jönni fog a következő pofon. Lehet, hogy Magyar júniusban ki fog menni Brüsszelbe, de elnézve Jakab példáját, nem vagyok biztos benne, hogy ezt 2029-ben is megteheti.

Jakab Péter a tökéletes példája annak, hogy mi lesz akkor, ha a saját kis önző, gusztustalan politikai érdekeidet az évek alatt szépen felépített családod elé helyezed, politikai érdekből tönkreteszed a családodat! Ugyanez a sors vár Magyar Péterre is, mert bár az okos ember más kárán tanul, a baloldal legújabb Teszkós Jézusa szellemileg nem a legélesebb kés a fiókban, így tanulni sem képes Jakab kárán! Pedig a lehetősége megvolt rá!

Facebook hozzászólások

2541 olvasónk látta