Menü Bezárás

Gyurcsány turkál

Azért Gréczy Zsolttal a soraidban, napirend előtti viszontválaszban a gatyában turkálásról elmélkedni…. Húha! Hát ez Gyurcsány Ferenctől is szokatlanul erős!

Szokatlanul erős, de hát Gyurcsány Ferenc már csak ilyen! Megtestesülése a szolzsenyicini monádsnak. Nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika ugy nevez; lelkiismeret! Szégyenérzet nélkül trágárkodik nyilvánosan. Ez egy tetőfedőtől, kőművestől, gyári munkástól elmegy, politikai szereplőtől már borzasztó ciki. Mindenkire tekintet nélkül gázl át másokon, akik nem úgy gondolkodnak, mint ő. A lelkiismeretről is csak addig terjed a fogalmi készletrendszere, amikor egy vonatbaleset kapcsán kell ripacskodva pityeregni a kamera előtt. Silány lélek.

Legutóbb a parlamentben turkált Gyurcsány. Verbálisan és gatyákban. Most ezt diktálja a politikai érdek. Úgy turkált, hogy közben két sorral mögötte ott ült a DK pornósztárja, Gréczy Zsolt. Akinek már évekkel ezelőtt, a saját gatyájában turkálás, a házas ember létére szokatlanul udvarlás után távoznia kellett volna a közéletből. De Gréczy sem ismeri a szégyent, így visszasomfordált a politikába némi átmeneti szünet után és most hétfőn hallgatta a főnököt. Aki napirend előtti viszontválaszban elmélkedett gatyában turkálásról. Mert az ő egész testfelületére ez is ráfér. Csak az én gyomrom, meg persze a társadalom többségének a gyomra fordul fel. Nem vesszük be. Kitölthetem még a magyar nyelv létező összes trágárságának üres helyét azzzal a jól ismert közmondással, hogy más szemében a véres szálkát is észreveszi Feri, a pártjáéban a méterekre kilógó gerendát sem. És ki is töltöm, mert azért a színvonalat tartani kell. De nagyon nehéz! Nagyon nehéz Gyurcsány Ferenc egész politikai pályafutásával kapcsolatban kulturáltan megnyilvánulni! Fogalmam sincs, hányszor kell még ezt a csávót kulturáltan, választások keretében melegebb éghajlatra küldeni ahhoz, hogy végérvényesen távozzon a politikából! Sőt, azt is megkockáztatom, hogy Gyurcsány Ferenc önmagától soha nem fog visszavonulni.

De hogy most már nagyon ideje lenne, ebben biztos vagyok!

Facebook hozzászólások

3238 olvasónk látta