Menü Bezárás

Kortünet Ukrajnában

Zelenszkij és sleppjének viszonya az ortodox karácsonyhoz nagyon sokat elárul a jelenlegi ukrán rendszerről!

A moszkvai központú ortodox egyház, melynek vezetője Kirill pátriárka és amely fennhatósága alá Ukrajna is tartozik, holnap ünnepli a karácsonyt. Vlagyimir Putyin Kirill pátriárka parancsára – akinek vallási kérdésekben még az orosz elnöknél is nagyobb hatalma van – tűzszünetet rendelt el a fronton vasárnap éjfélig. Az érkező hírek alapján azonban úgy tűnik, hogy ez a tűzszünet egyoldalú lesz! Azért, mert Zelenszkij és sleppje ma reggel azzal az elhatározással ébredt, hogy Ukrajna mostantól nem ortodox, hanem római katolikus keresztény, a mélyen vallásos, templomba, ortodox istentiszteletre járó Putyin pedig pusztuljon meg ott, ahol van. Lehetőleg a moszkvai Boldog Vazul Székesegyház ikonikus épülete is szakadjon össze

A lényeg, hogy Ukrajnában folytatódjon az öldöklés. No, kérem tisztelettel! Ez itt a kortünet lényege! Ha az kell, hogy üvöltve röhögjenek rajtam, Volodimir Zelenszkij-n, simán zongorázok azzal, ami a gatyámban van, vagy éppen tűsarkúban riszálom a csípőmet! Ha az kell, hogy kiszolgáljam Soros György és az amerikai Biden-kormány és fegyverlobbi politikai érdekeit, akkor ortodoxból római katolikus leszek. Néhány nappal így visszább kerül a naptárban a karácsony, így lelkiismeret furdalás nélkül lehet halomra gyilkolnii az éppen ortodox templomokban az ortodox karácsonyt ortodox misével ünneplő orosz katonákat!

Én személy szerint két olyan lelkiismeretlen aljas gazember nevét is megtanultam és egy életre megjegyeztem történelem órákon az iskolában, akik hasonló elven működtek. Hitler és Sztálin! Mindketten bármire képesek voltak azért, hogy az önmaguk által kiépített rendszereket szolgálják. Hitler festőként, Sztálin először cipészként aztán papként kezdte, Zelenszkij színész-humorista volt! A jelenlegi ukrán elnökből egy érdek-keresztény diktátor lett, akinek semmi nem szent. Tudják, ilyenkor jut eszembe például az Egri Csillagok című film egyik jelenete, amikor a török imádkozik és Dobó István belekezd egy monológba. Semmi különös nincs abban a jelenetben Dobó beszédén kívül, egyszerűen csak az, hogy nyilvánvalóan az egri vár parancsnokában milliószor több hadi becsület volt, mint Zelenszkijben és sleppjében! Dobó nem lövetett az Allahhoz imádkozó törökök közé, pedig megtehette volna! Dobó nem érdekből volt keresztény, pedig Istenre, Jézusra hivatkozva össztüzet parancsolhatott volna.

A mai Európában sajnos divat érdek-kereszténynek, érdek-zsidónak, érdek-muszlimnak lenni! A legszomorúbb az egészben, hogy az érdek-keresztény karácsonykor is löveti ellenségeit, mert még hadi becsület sincs benne! Ezt a kortünetet jó lenne minél hamarabb felszámolni!

Facebook hozzászólások

3996 olvasónk látta