Menü Bezárás

Magyar Cintulák

Mindenki, aki a Robert Fico körül kialakult döbbenetes helyzetben magyar belpolitikai hasznot remélve Orbán Viktor, hasonló körülmények között bekövetkező halálában reménykedik és ennek nyilvánosan hangot is ad, az ha föld színéről nem is de a magyar társadalomból mindenképpen eltakarítandó nemzetbiztonsági kockázat!

Ne finomkodjunk, ne fogjuk eltartott kisujjal a csészét, tisztelt olvasóim! Már csak azért sem, mert a szomszédban Juraj Cintula sem finomkodott. A magyar történelemből számos hadsereget és személyt lehetne sorolni, akik nem finomkodtak. Nem voltak úriemberek a tatárok. Nem kérdezték, hogy lerohanhatnak-e minket. Az Oszmán Birodalom sem udvariaskodott bő 500 évvel ezelőtt. A Habsburgok sem kérdeztek semmit és a szovjetek sem mérlegeltek. Tisza István merénylője sem kegyelmezett, Kun Béláék is könyörtelenek voltak, Kádárékról nem is beszélve.

Elnézve a XXI. század második évtizedének közepén a közösségi oldalakon fellelhető szélsőliberális közéleti pöcegödrök tartalmát, kíméletelenül ki kell mondanunk néhány alapigazságot, melyek hallatán a másik oldal kommenthuszárai mindenféle porokat és szívgyógyszereket fognak szedni, ám ez engem momentán egyáltalán nem érdekel. Azért kell kimondanuk, mert a Robert Fico elleni szerdai merénylettel elérkeztünk egy közéleti szennyvíz-Rubiconhoz, amit nekünk nem szabad átlépni és magunkkal együtt senki más magyar embernek nem lenne szabad. A Robert Fico ellen tegnap elkövetett merénylettel kiloccsant a felszínre a szlovák közéleti pöce tartalma és óriási hullámokat vetve elindult Magyarország felé a virtuális térben. Mutatom, mire gondolok!

„Remélem, megdöglik!” Viktor te vagy a soros!” „Viktorral valaki ugyanezt, légyszi!” – satöbbi satöbbi… Mindezt névvel vállalva! Pont úgy, ahogy Haász Rudolf ír ide a Vidék Hangjaira cikket! Mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne! Na, most álljon meg a lakodalmas menet! Álljunk meg és jelentsük ki:

Mindenki, aki a Robert Fico körül kialakult döbbenetes helyzetben magyar belpolitikai hasznot remélve Orbán Viktor, hasonló körülmények között bekövetkező halálában reménykedik és ennek nyilvánosan hangot is ad, az ha föld színéről nem is de a magyar társadalomból mindenképpen eltakarítandó nemzetbiztonsági kockázat! Azt pedig nyugodtan megígérhetem mindenkinek, aki hasonló stílusban merészel a mi közösségi felületeinken kommunikálni, hogy ezt nem fogjuk tolerálni. Mert az, hogy valaki ilyeneket szól hozzá egy megdöbbentő, felháborító és gyalázatos, hivatalban lévő miniszterelnök ellen elkövetett merénylet híréhez, ez nem politikai vélemény, hanem gusztustalan uszítás, a mi felelősségünk pedig az, hogy ennek semmilyen formában ne adjunk teret! Nem azért, mert félünk, hanem azért, mert mi a 444 komment szekciójában fröcsögőknél normálisabb emberek vagyunk, akik azt gondolják, hogy van fényévekkel civilizáltabb módja is annak, hogy politikai párt tevékenysége ellen tiltakozást fejtsünk ki!

Kutya kötelességünknek érezzük, hogy a saját közösségi felületeinken minden rendelkezésünkre álló eszközzel elhallgattassuk a Magyar Cintulákat, akiket ezúton szeretnénk rávenni arra, hogy gyűlöletüknek keressenek más fórumot! Ezzelt együtt pedig szégyellje magát mindenki, aki a képen látható stílusban, névvel vállaltan szól hozzá bármilyen politikai témához! A helyzet kialakulásában pedig elévülhetetlen érdemei vannak azoknak a balliberális véleményformálóknak, akik az elmúlt néhány hónapban uszító jellegű cikkekkel járultak hozzá a közhangulat ilyetén alakulásához!

Magyarországon egyszer, 1918. október 31-én már meggyilkoltak egy magyar miniszterelnököt! Minden közszsereplőnek (nekem is!) kutya kötelessége mindent megtenni azért, hogy ez soha többé ne forduljon elő! A Magyar Cintuláknak nincs helye semmilyen formában a magyar közéletben!

Facebook hozzászólások

1911 olvasónk látta