Menü Bezárás

Miért gyűlöltetitek meg mindenkivel szerencsétlen melegeket?

A nemes cél valóban szentesíthet minden eszközt, avagy az ellenségem ellensége a barátom, még akkor is, ha történetesen szélsőjobbos?

Augusztus 15-én a Baranyi Krisztina vezette ferencvárosi önkormányzat a Budapest Pride alkalmából, Magyarország történelmében korábban példa nélküli cselekedetre szánva el magát, kitűzte a hivatal épületére, a nemzeti trikolór, és az Európai Unió hivatalos zászlaja mellé, a meleg büszkeséget szimbolizáló szivárványszínű zászlót.

De vajon valóban a melegekkel szembeni szolidaritás, az elesettekkel szembeni felkaroló ösztön, és a jóhiszemű szőke naivitás kombinációja volt a nemes cselekedet egyetlen motivációja? Nem kellenek sem sakknagymesteri képességek, sem narancssárga szemellenző ahhoz, hogy a kezdeti indulatokat félresöpörve átlássuk, a szimbolikus tett, valójában egy előre gondosan megtervezett politikai sakkjátszma része, melyben az éppen formálódó ellenzéki koalíció, a matt reményében áldozza fel, és kényszeríti húsdarálóba a meleg közösséget.

Az esemény előjátékaként múlt héten, némi egymás elleni kardcsörgetés után az ellenzéki pártok képviselői bejelentik, hogy sikerült tető alá hozni a hatpárti megállapodást, melynek folyományaként 2022-es választáson közös, előre kiválasztott jelöltekkel, 1-1 elleni küzdelemre kívánják kényszeríteni a FIDESZ-KDNP pártszövetséget. Bár elsőre úgy tűnhet, hogy ezzel a lépéssel az ellenzék birtokába került egy olyan fegyvernek, mellyel megtörhető a Fidesz 3 cikluson át tartó egyeduralma, de némi számolgatás után a matematika tényszerűségeit figyelembe véve jól látható a kellemetlen tény, hogy ha a politikai erőtér a hátralévő bő 1,5 évben nem változik meg jelentősen, ez legoptimálisabb esetben is maximum a Fidesz kétharmados többségét veszélyezteti.

Ha a hat nagy közvéleménykutató cég legfrissebb eredményeinek átlagát vesszük, egyértelmű, hogy ha holnap lennének a választások a listás szavazatok alapján kiosztható helyek 53-54%-kát a Fidesz –KDNP pártszövetség vinné el, melyet néhány százalékkal tovább javítana a Mi Hazánk mozgalom, és az Ellenzéki Összefogásban részt nem vevő, külön listán induló törpe pártok bejutási küszöb alá kerülése. Ha a kormánypártok az egyéni körzeteket is hasonló arányban nyerik meg, (A józan paraszti ész logikája értelmében, de a 2019-es önkormányzati választások eredményeinek és az ország demográfiai sajátságainak figyelembe vételével még inkább borítékolható) Magyarország miniszterelnökét 2022 után is Orbán Viktornak fogják hívni.

Hiába tehát a ballib szavazók töretlen optimizmusa, vagy a hangzatos szólamok az esetleges ellenzéki győzelemről, az összefogás mámorában úszó ellenzéki szavazókkal szemben a pártok stratégái pontosan tudják, hogy a vágyálmok ellenére a 2×2 mindig négy, s ha nem akarnak újabb 4 éven keresztül magyarázkodni választóiknak, hogy a minden ígéretük ellenére miért mosták fel újra velük a padlót, valamit mindenképp tenni kell.

forrás: kozvelemenykutatok.hu

Bár elsőre nem szembetűnő, de ha a grafikonon az ellenzéki összefogás pártjait összevonjuk, nagyban letisztul a politikai paletta, és kirajzolódik a Fidesz – KDNP szövetség Achilles sarka, melyet okosan kijátszva megosztható a pártszövetség sziklaszilárd szavazóbázisa, s elérhető hogy a 2022-es választáson az ellenzék kerüljön ki győztesen. Mivel a Fidesz – KDNP pártszövetség szavazótábora az ellenzéki összefogáséhoz hasonlóan elég széles spektrumot fed le, és a kohéziós erőt legfőképp a balos eszmékkel ellentétes álláspont határozza meg, egy okos stratégiai húzással kijátszható egymás ellen, a Fidesz szavazóbázisának jobb és balszéle. A győzelmet természetesen sosem adják ingyen, minden hadvezér és minden sakknagymester tudja, hogy a győzelem érdekében néhány alakulatot vagy kulcsfigurát a húsdarálóba küldve fel kell áldozni, hogy az ő vérük és szenvedésük árán érjék el a végső győzelmet.

A képzeletbeli terepasztal baloldalán tehát felsorakoznak az ellenzéki összefogás csapatai, Gyurcsány Ferenc zászlaja alatt. Tőlük jobbra, a tér közepén a Fidesz – KDNP pártszövetség tökéletes pozícióban készülhet a 2022-es összecsapásra, a biztos győzelem reményében. Maradt azonban egy további tényező a terepasztal jobbszélén. A szürke ló, a néhai Jobbik romjain újraszerveződő szélsőséges retorikával operáló Mi Hazánk mozgalom, mely bár jelenleg abszolút elhanyagolható tényező, de némi ellenzéki segítséggel megerősíthető annyira, hogy a Narancssárga alakulatokat hátba támadva megbontsa a hadrendet, a két tűz közzé szorított Tengelyhatalmak vesztét okozza.

A recept meglehetősen egyszerű: Megosztó társadalmi kérdésekben szándékosan feszültséget generálva állásfoglalásra kell kényszeríteni a Fideszt, vagy annak politikusait, majd a helyzetet kihasználva a gravitációs erőtértől legtávolabbra kerülő szavazókat el kell bizonytalanítani. Bár az így felajzott közegben elkerülhetetlen a liberális eszméktől legtávolabb álló, nyíltan szélsőjobboldali nézeteket valló, Euroszkeptikus, Mi hazánk mozgalom megerősödése, de a nemes célért bizony mindig, mindenkinek áldozatokat kell hoznia, s ezt az árat az ellenzék, az egyébként is kiszolgáltatott helyzetben lévő kisebbségekkel akarja megfizettetni. Mivel a melegek, a romák, a zsidók, s egyéb faji vagy vallási kisebbségek célkeresztbe helyezésével érhető el a Fidesz szavazótáborának erodálása, így őket vetik oda koncnak a felheccelt és felbőszített közhangulat elébe. Az ő vérük, és keserű könnyeik lesz az ára, a Mi hazánk mozgalom felemelésének, mely az egyetlen lehetséges út a FIDESZ abszolút többségének megtöréséhez.

De vajon ér annyit néhány százalék, hogy a legkiszolgáltatottabbak ellen keltsünk békíthetetlen elemi gyűlöletet? Vajon ki az igazi ellensége a magyarországi kisebbségeknek? A kérdés költői, a választ az ellenzék adja majd meg.

A terepasztalon lezajló eddigi hadmozdulatok

2020.08.12: Létrejön az ellenzéki választási koalíció mely az erőtér kb. 48%-át tudhatja magáénak

2020.08.14: A magyar meleg közösség célkeresztbe állításával, megindul a gyűlöletkeltő hadművelet: A Baranyi Krisztina vezette önkormányzat kihelyezi a hivatal épületére a szivárványszínű zászlót ezzel a szolidaritás álcája mögé bújva politikai haszonszerzés céljából szít tudatosan gyűlöletet a szexuális kisebbségek ellenében. /Ne legyen szemernyi kétségünk afelől, hogy mind Baranyi Krisztina mind a többi ellenzéki politikus pontosan tisztában van azzal a szociológiai tézissel, hogy az alapvetően békés többség, jelentős ellenérzéssel reagál minden ideológiai kényszerre./ Az időpont (két nappal az ellenzéki összefogás bejelentése után) és a helyszín, (a futballmúltnak köszönhetően számos radikális szurkolói csoport működik) megválasztása minden szempontból ideális.

2020.08.14: Az ellenfél felül a provokációnak és a terveknek megfelelően reagál: Radikális fiatalok letépik a hivatalról a szivárványos zászlót, helyette szurkolói csoportjuk zászlaját tűzik ki. „Ez a város…. Nem az a város… FERENCVÁROS !!!!!!!” – írták a szurkolók a közösségi oldalon.

2020.08.15: A Szurkolók szándékos provokálása tovább folytatódik: A Ferencvárosi Torna Club alapítási dátumát (1899) tartalmazó jelképet a Momentum helyi képviselője, Takács Krisztián szaggatja le, és dobja a kukába.

2020.08.15: Baranyi tovább hergel: A ferencvárosi polgármester közösségi oldalán üzen a szurkolóknak: Rossz hírem van fiúk! Ez bizony az a város és az az ország. Közben bejelenti, hogy a, szivárványos zászló visszakerül a hivatal épületére, és tetszik vagy nem, ott is marad.

Eközben Karácsony Gergely is bekapcsolódik a konzervatív többség hergelésébe: Kitűzték az LMBTQ közösség szimbólumát, a szivárványszínű zászlót a Városháza homlokzatára. A Városháza épületén a rendszerváltás óta most először lobog a szivárványos zászló, mivel az előző főpolgármesterek, Tarlós István és Demszky Gábor nem engedélyezték annak kitűzését.

2020.08.16: Novák Előd köszöni szépen a magas labdát, természetesen izomból lecsapja: Az ellenzék pontosan tudja, hogy a Mi Hazánk mozgalom minden áron be akar jutni a parlamentbe, ezért szándékosan a kezükre játszik. Nem számít, hogy ez felerősíti a meleg, cigány, és zsidóellenes hangokat, a cél szentesíti az eszközt: Eltávolította a szivárványos zászlót a budapesti városházáról a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, Novák Előd, majd a kukába dobta. Szemben a péntek esti szurkolók által végrehajtott akcióval a Mi Hazánk akciója jól megtervezett performansz. Létrával, és egyéb speciális eszközökkel jól megszervezetten érkeztek a helyszínre, több nézőpontból kamerával dokumentáltak minden egyes másodpercet. /Ne legyen kétségünk, hogy Novák Előd pontosan tisztában van cselekedete lehetséges következményeivel. a párszázezres pénzbüntetés aprópénz, a pártkassza számára, de akár a hívek is örömmel dobják össze/ A videofelvételek másnap bejárják a médiát, a radikális közegben Novák Előd nemzeti hős, de a Fidesz legkonzervatívabb szavazói is elismerősen csettintenek. Végre valaki….

2020.08.17: Ez ellenzék vérszemet kap a kezdeti sikereken és még nagyobb fokozatba kapcsol: Niedermüller Péter „már-már” nemzeti ünnepnek nevezte a Pride-ot. Erzsébetváros polgármesteri hivatalára is kikerül a szivárványos zászló, de itt már nem a nemzeti színű mellé, hanem egyenesen annak a helyére. Újbudán és a Terézvárosi hivatalon is szivárványos zászló leng.

2020.08.18: Tovább folytatódik a mítoszépítés a jobboldali radikálisok számára: A Mi hazánk mozgalom újabb megtervezett akciót hajt végre, a párt alelnöke most Újbudán szedte le a szivárványos zászlót. Novák Elődnek egy héten belül ez már a második ilyen akciója.

2020.08.19: Napi jelentés a hadszíntérről: A Fidesz előnye olvad, a Mi hazánk mozgalom ellenzéki segítséggel kapaszkodik vissza a Magyar parlamentbe, a melegeket pedig lassan már az is gyűlöli, aki tegnap még azt sem tudta, hogy léteznek. Ki tehát, a kisebbségek valódi ellensége?

Történetünk folytatódik, felkészülnek a zsidók, a romák és egyéb faji vagy vallási kisebbségek.

Címlapkép: Shutterstock

A JOBBoldali Média Hírei Facebook oldal felkereséséhez kattintson IDE!

Facebook hozzászólások

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. Adatkezelési tájékoztató

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás