Menü Bezárás

Péter beszédet tanul

A baloldal Teszkós Jézusa Anyák Napján beszédet tanul a Budapest-Debrecen MÁV-járaton, testőrei ezért egy komplett vasúti kocsit lezárnak! Közben az ország jóérzésű, józan gondolkodású polgárai azt hallgatják, hogy Orbán Viktor fél az emberek közé menni… Magyar Péterrel kapcsolatos ellentmondások következnek!

Kapásból itt van az első ellentmondás, vagy legalábbis furcsaság. Beszédet tanul. Beszédet olyan politikus palánta tanul, akinek nincsenek önálló gondolatai a világról! Aki Orbán-beszédeken szocializálódott a felesége mellett 16 évig, aztán fejébe veszi, hogy ő is Orbán Viktor akar lenni! Orbán úgyis népszerű, ez a trendi, én is olyan leszek, bezsédet tanulok! Olyan politikus palánta tanul beszédet, akinek azt máshol megírják. Mondjuk az amerikai külügy budapesti épületében. Fel kell építeni az Orbán 2.0-át, de ez Gyurcsánnyal nem fog menni, mert gyűlölik!Tudja ezt David Pressman is.

Aztán itt a következő ellentmondás!  Május elsején Debrecenben is tartottak ünnepséget a helyi baloldal szervezésében. Körülbelül annyi embert tudtak összeszedni, mint egy oda kiránduló gimnáziumi osztály! Négy nappal később a Nagytemplom előtti téren körülbelü 3000 ember volt. a helyiek szerint ennyien tudják teljesen megtölteni a Nagytemplom előtti teret, abban pedig nem is volt hiba, hogy megtelt, legalábbis a libsi média szerint. Sokan voltak a tegnapi tüntetés résztvevői közül, akik állították, hogy több száz kilométert vezettek Pestről, hogy lássák a Pétert, ráadásul azon a vonaton is utaztak sokan a hívek közül, amelynek egy kocsiját lezártál a testőrök. Itt pedig meg is állhatunk egy pillanatra!

Évek óta hallgatjuk a balliberális táborból, hogy Orbán fél az emberek közé menni, ha pedig mégis kimerészkedik, akkor testőrök vigyáznak rá és csak kis csoportban összegyűlteknek merészel beszédeket tartani. Ehhez képest azt látjuk, hogy Magyar Péter egy vonatra képtelen anélkül felszállni, hogy testőrök vegyék körül. Vécére sem mehetsz el a vonaton a gorillák engedélye, anélkül, hogy igazoltatnának. Ebben is van egyébként valami sorsszerű… Miután elárulta a családját és a barátait, a politikai közösséget, amelyhez tartozásnak a hasznát évekig élvezte és amelytől enni kapott, Magyar Péter fél, testőrök fala mögé menekül. Ez az árulók sorsa. A menekülés, az, hogy az egész önfelépítés folyamata végére mindent elveszítsenek.

Magyar Péter tehát fél. A saját sorsától fél. Tudja, hogy ha a közvélemény megérti, hogy ő pszichésen és emberileg alkalmatlan politikusnak, akkor nem lesz esélye legyőzni Orbán Viktort, hiába szemelték őt ki erre a feladatra. Ezért nekünk, itt a nemzeti oldalon nem lehet és nem szabad Magyar Péter kommunikációjával foglalkozni, viszont muszáj megértenünk, hogy eddigi viselkedése és viselt dolgai alapján, dokumentumokkal igazlhatóan neki nem politikai pártra és szerepvállalásra, hanem egy kiadós pszichiátriai kezelésre lenne szüksége! A társadalom, vele kapcsolatos felismerésétől és a pszichiátriól még a világ legjobban képzett testőrei sem tudják megvédeni!

Facebook hozzászólások

2285 olvasónk látta