Menü Bezárás

Szörnyetegek járnak köztünk

Vannak mondatok egy ember életében, melyek adott pillanatban elhangzanak, s egy nagy összkép szempontjából csak később nyernek igazán értelmet. Pottyondy Edina életében is hangzott már el ilyen, kissé trágár mondat, ami igazán csak most kezd értelmet nyerni, összfüggésbe kerülni. Rávilágítani arra, hogy szörnyetegek járnak köztünk.

Pottyondy Edina esetében ez a mondat így szól:

„Túlságosan szeretem a f*szt és a drogokat ahhoz, hogy politikus legyek!”

Az interjú, ahonnan ez a közszereplőhöz mérten gyalázatos mondat származik, valamelyik balliberális sajtótermékben jelent meg. Hol máshol jelenhetett volna meg? S ennek a mondatnak eleve elrendelt helye van a magyar politika pöcegödrében. Sorsszerű, hogy ez a mondat nem lóghat csak úgy a semmiben. Ennek figyelmeztető súlya van. Különösen azért nem mehetünk el mellette, azért nem legyinthetünk rá, azért kell illatos keszkenőt az orrunk alá szorítva szagolgatni immáron negyedik esztendeje, mert ennek a mondatnak a gazdája gyermekvédelmi, pedofília ellenes tüntetést szervezett pénteken. Ez a mondat pedig mindjárt ad egy vajszínű árnyalatot a gyermekvédelem ügyének a baloldalon!

Rávilágít arra, hogy szörnyetegek járnak köztünk. Felveti azt a kérdést, hogy aki ilyen mondatot fogalmaz meg egy interjú keretében, annak higgye el a normális értékrend szerint élő szülő, hogy attól akarja megvédeni a gyerekeinket, amit ő maga túlságosan szeret ahhoz, hogy politikai karrierbe kezdjen? Aki nem tervezett a Hősök terére tiltakozó megmozdulást akkor, amikor tavaly februárban kirobbant az egyik legundorítóbb pedofil botrány bizonyos Bite Zsolt körül, nem ment oda hozzá az iskolába legalább tiltakozni, sőt, védte a csávót, mint Floppi a lábtörlőt és kilométeres vezércikkeket reklámozott, amelyek az efebofíliát (bármit is jelentsen ez) reklámozták és magyarázták tudományos alapon, annak 2024. február 16-án pénteken este higgye el a normális értékrend szerint élő szülő, hogy meg akarja védeni a gyerekeit a pedofíliától/efebofíliától (bármit is jelentsen ez utóbbi)?

Edina!

Ezt te sem gondolhatod komolyan! Nézzünk szembe a tényekkel! Te tavaly ahelyett, hogy habzó arccal tiltakoztál volna az ellen, hogy Bite Zsolt  tanárként dolgozhat, ehelyett Nick Vujcicot aláztad a közösségi médiában és rajta keresztül a magyarországi fogyatékkal élőket. Ennek pedig nyácsorgatva tapsikoltak a köréd a virtuális térbe gyűlt, hozzád hasonló szörnyetegek, akik tapasztalataim szerint azt gondolják magukról, hogy következmények nélkül bármit megtehetnek egy fogyatékkal élővel, mindig lesz rá mentség és magyarázat. Te, Edina ezeket a szörnyetegeket csődítetted pénteken este a Hősök terére. Ott tartottatok dzsemborit. Te voltál a házigazda, aki túlságosan szereti a szexet (fogalmazzuk meg egy fokkal szalonképesebben az elején idézett mondatodat abból az interjúból) és a drogokat ahhoz, hogy politikus legyen!

Neked higgyük el, hogy gyerekeket akarsz védeni. Egy olyan sokbetűs elmebaj-propaganda (LBTQIP+2S) lelkes támogatójaként, amelynek már a betűsorában is benne van a pedofília, a pedoszexalitás… Van egy rossz hírem! Nem hisszük el! S ha kell, tőletek is meg fogjuk védeni a gyerekeinket! Ennek lesz az első lépése a Békemenet március 15-én, amire – látva a pénteki produkciótokat – soha nem volt nagyobb szükség mint éppen most!

Facebook hozzászólások

3774 olvasónk látta