Menü Bezárás

Vigyorog a terror

Ha megfigyeljük a világtörténelmet, mindig ezt csinálja…

Vigyorog! Persze előtte, mielőtt elkezdi kibontani, megmutatni magát, mindig talál valami ügyet. Ügyet amibe kapaszkodhat és ami másoknak szimpatikus. Elítéled a nácizmust? Akkor ennek a szörnyetegnek az ikertestvére abba kapaszkodik bele. Kihasználja, hogy utálod és undorodsz a tesójától, miközben nem veszed észre, hogy ő maga is a vesztedere tör! Erről szól az Antifa. Ezért jöhetett Ilaria Salis tavaly Budapeatre. Pusztítani. Ruházat alapján megmondani, hogy rohadt náci vagy, aztán félholtra verni, majd amikor végre bilincsbe került ez a patkány, akkor vigyorogva besétálni a bíróságra és mindenkinek a pofájába hazudni. Ezért jött ide Ilaria Salis.

Aki egyébként otthon sem kisebb bűnöző, mint itt. S akiből most ugyanúgy sztárt csinálnak, mint az 1930-as években Hitlerből és Sztálinból, a világtörténelem két legundorítóbb és legaljasabb diktátorából. Ők is vigyorogva kezdték. Vigyorogva hirdették, következmények nélkül, hogy a világ összes problémájának alfája és omegája a zsidóság/a kulákok… A rendszer ellenségei. Hitler például a sörpuccs után sétált be vigyorogva a bíróságra, ott kipofázta magának ami ahhoz kellett, hogy elengedjék, aztán a világtörténelem egyik legvisszataszítóbb diktátora lett.

Szóval a terror mindig így kezdi, aztán mire tiltakozni kezdesz ellene, vicsorog és elveszi az életedet. Elvesz mindent, ami neked fontos. A családodat. az egzisztenciádat, az otthonodat. Mindez már abban a státuszban történik, amelyben a terrornak már nem az ügy a fontos, aminek kezdetén a képedbe vigyorgott. Akkor, amikor elvitték bíróságra, mert embereket vert félholtra. A bíróságon mindenféle szégyenérzet nélkül, sátánian vigyorgó Ilaria Salis látványa emlékeztessen erre mindenkit! A bíróságon maga Soros György rendszerének terrorja vigyorgott a képünkbe. Ez a rendszer borzasztó egyszerű. Vagy egy kétségkívül színes világlátás, amivel ha nem értesz egyet, akkor antiszemita és fasiszta vagy, ezért jön az Antifa és minimum félholtra ver. Ha pedig túlságosan kesztyűs kézzel bánunk az Ilaria Salishoz hasonló alakokkal és idejekorán szabadon engedjük őket, akkor ezek a patkányok diktatúrát fognak építeni. Most az Antifa hirdeti, hogy a világ összes gondjának okozója a fasiszta antiszemita, aki definíció szerint nem ért egyet Soros György és sleppje világlátásával.

Ha hagyjuk, ez lesz a középpontja, a központi témája a következő diktatúrának! Jegyezzük ezt meg egy életre és tanuljunk belőle, mert a családunk, az otthonunk, az egzisztenciánk múlik rajta. Ha nem tesszük, jönnek a Soros Györgyök és az Ilaria Salisok és pillanatok alatt diktatúrában találjuk magunkat!

Facebook hozzászólások

2462 olvasónk látta