Menü Bezárás

Ervin nagyon kemény

Nem nézek RTL Klubot. Egyszerűen nincs rá késztetésem. Gyorsan hozzáteszem, hogy a SztárBoxot sem láttam. Arra a fajta néphülyítésre ugyanis, amit az RTL Klub 24 órában a hét minden napján tol, egyáltalán nem vagyok kíváncsi. Nagy Ervin csodálatos elhasalásáról is a közösségi médiából értesültem, most pedig mintha hájjal kenegetnének.

Lehet, hogy ez csak az én tudatlanságom, de Árpa Attila politikai hovatartozásáról sincs információm, igazából ez nem is lényeges. Az egész SztárBoxos cirkusz mögött mégis meghúzódik a magyar politika elmúlt 13 évének összes választási kampánya. Minden kampányban meghallgatjuk ellenzéki prominens politikusoktól, hogy pártjaik (mindegy melyikről van szó) kemények mint a kád széle. Most aztán vége lesz a Fidesznek, Orbán reszkethet, és ezek különböző verziói. Aztán amikor a politika szorítójában választásokra csengetnek be vasárnap reggel, nagyjából egy nap alatt, hétfő hajnalra kiderül, hogy a nagy pofájú ellenzék elhasalt, mint az ólajtó… Miénk a többség! A hatalom a népé, Orbánt a sajátjai fogják elkergetni vasvillával, ha Áder nem minket nevez ki kormányalakításra, akkor elpusztítandó kollaboráns és meg sorolhatnám az elmúlt 13 év ellenzéki arcoskodásait.

Amikor tegnap Árpa Attila belépett a szorítóba Nagy Ervin ellen, kicsiben és persze politikát mellőzve ugyanez játszódott le. Sőt, amikor olvasgatjuk a facebookon az ellenzéki fizetett trollok kommentjeit, akkor is ugyanez a képlet. Valahogy amikor eljön a választás napja, ellenzéki kommenthuszár honfitársaink nem akarnak felállni a gondosan bekészített közösségi média felületek mellől és nem akarnak elmenni szavazni. Persze ez nem az én problémám és nem a Fideszre szavazó biztos pártválasztók problémája, mindenesetre szélesebb a vállnál az arc, ez bizony a magyar belpolitika mindennapos csatáiban is megfigyelhető. „Nagyon kemény vagyok! Kiütök mindenkit!” – fogadkozott a közelmúltban, tegnapi látványos elterülése előtt Nagy Ervin. Nagyon keményen, másfél perc alatt ki is ütötték. Pécs és az RTL Klub budapesti stúdiója közötti távolságból akkor is látszik az óriási arc, ha egyáltalán nem kapcsolom a tévémet az RTL Klubra.

Hasonló a helyzet a magyar belpolitikában!

Facebook hozzászólások

2578 olvasónk látta